SOUNDHEALING JOURNEY med gong, klangskålar och rösttoning

Välkommen till Villa Mare denna novemberdag för att uppleva en unik ljudresa med tema “inre harmoni och balans”. Ljudupplevelsen tar dig till en djupavslappning och ett meditativt tillstånd som är välgörande för både kropp, sinne och själ.
Du ligger bekvämt på en yogamatta eller madrass och tar emot vibrationer från en bredd av instrument. Carina spelar intuitivt och använder sin musikaliska och kreativa förmåga i sitt spel. Det blir ett ljudlandskap att bada i och njuta av. Du tar emot och låter dig svepas med i tonerna, frekvenserna och klangerna från gongen, tibetanska klangskålar, kristallskålar, rösttoningen, oceandrum, kalimba mfl. instrument.
Låt dig guidas genom en inre resa där din kropp och ditt energisystem, dina celler och ditt inre påverkas. Du tar med dig en personlig intention in i meditationen som en del av temat inre harmoni och balans. Vi avslutar med att dela lite kring vår upplevelse för de som vill.
ANMÄLAN OCH PRIS
Du anmäler dig vi bokadirektlänken
https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910
Betala också 350 kr till 123 693 6538 alt. till Bg 851-8151 för att säkra din plats. Skriv SOUNDJOURNEY i meddelandet. Om det blir fullbokat så kommer det stå i evenemangsrubriken.
OBS! Antal platser är begränsat till 15 personer.
MEDTAG
Mjuk yogamatta eller liggunderlag, filt och ev. en liten kudde.
(Det finns två platser för dig som hellre vill sitta i fåtölj och ta emot ljudbadet)
Ha gärna mjuk skön klädsel då det blir några enkla uppmjukande rörelser i början.
Vattenflaska eller termos med varm dryck.
PLATS
Villa Mare, Sandenvägen 70, Torslanda
Vägbeskrivning:
Karta: https://goo.gl/maps/jWjyTHzRxTu
Bil: GPS funkar bra. När du närmar dig står det en skylt ”Sanden” som pekar till höger där du svänger in på Sandenvägen. Följ denna smala väg ca: 1 km. När du ser havet och passerar en liten hamn på vänster sida håller du uppsikt efter ett grått hus med blå fönster. Huset ligger på vänster sida precis efter hamnen. (Sväng inte av åt höger där det står en skylt med udda husnummer).
Det går fint att parkera på tomten. Samåk gärna!
Kollektivt; Från Göteborg centrum tar du Buss X1 till Hornkamsgatan. Därifrån får du 2.5 km vacker promenad.
Varmt välkommen
Carina Mare

Datum

07 nov 2021
Expired!

Tid

10:00 - 18:00

Platser

Villa Mare
Sandenvägen 70, Torslanda
Kategori

Inga svar