InnerVoice vill stärka ditt inre
lyssnande och din kreativa kraft!

Vår kreativa kraft och skaparförmåga är en lustfylld födslorätt vi alla människor har och inget skall egentligen behöva stoppa oss från den glädjen, särskilt inte våra egna prestationskrav! Hos InnerVoice kan du vara dig själv, stanna upp och lyssna till din inre röst för att skapa dig ett mer kreativt, harmoniskt och medmänskligt liv. Att lyssna in till din stillhet, hitta din inre potential och följa din själslängtan är ett liv till större meningsfullhet. Vägen till utveckling skall vara rolig och vi gör det på ett härligt sätt med frigörande kreativa verktyg och oaser där du får vara dig själv, lyssna inåt, slappna av, släppa prestationskrav och möta dig själv på ett djupare plan.

Hos InnerVoice får du uppleva:

Soundhealing med gongavslappningar, klangmeditationer och röstsessioner

Klangmassagebehandlingar

Kreativt måleri med Vedic Art

Livscoaching i utvecklande samtal

Temaworkshops i samarbete med andra kursledare

Retreater som är meditativa och kreativa, ”Din inre röst” och ”Din längtan”

Vem är Carina och Vad är InnerVoice?

För femton år sedan blev jag halvt utmattad efter många års springande i ekorrhjulet. Det blev helt nödvändigt att stanna upp och reflektera över vad jag ville med livet. En ny livsresa startade och hjärtat fick ta mer plats och leda mig framåt. Efter fem års utbildning inom psykosyntes och väldigt många terapitimmar så landade jag på en ny plats inom mig själv.

Efter 26 spännande år med teknisk projektledning, chefsskap och personalutveckling (HR) sade jag upp mig för att starta InnerVoice. Parallellt med mitt jobb hade jag utbildat mig inom musik, ljudterapi och intuitivt måleri (Vedic Art) och jag var redo för att göra något helt nytt där jag kunde inkludera ännu mer människa och kreativitet. Jag gläds nu åt att få använda både mina gamla och nya kunskaper i rollen som kursledare, terapeut och coach.

Någon frågade mig om jag samlar på titlar och svaret är nej, jag är bara väldigt nyfiken på livet och gillar att göra nya saker. Jag är tex diplomerad psykosyntescoach, lärare i Vedic Art, klangmassör, esoterisk rådgivare, HR-konsult, civilingenjör, låtskrivare, sångerska. Men jag tränar på att inte definiera mig med titlar längre. Nu säger jag i stället att jag är ”en kreativ egenföretagare med bred erfarenhet som gläds åt att få dela med mig av mina förmågor”. Jag tycker att det är viktigt är att stå med båda fötterna på jorden och leda från hjärta och själ, inte att kategorisera. Jag är också stolt över att ha både vetenskaplig och spirituell inriktning i det jag gör. 

Min önskan är att du som kund ska få möjlighet att känna glädje och harmoni med mina avslappnande och kreativa aktiviteter. Jag blir som gladast när jag ser kursdeltagarna gå loss i sin kreativitet och totalt släppa prestationskrav. Visst är det en mänsklig rättighet att få skapa fritt och jag vill bidra till att ta bort hindren på vägen. Men det är en resa dit som handlar om självacceptans och att lyssna inåt till sig själv. Vi har olika sätt som passar oss och därför är jag glad att kunna ha bredd av frigörande metoder i min verktygslåda som tex. livscoaching, intuitivt måleri (Vedic Art), frigörande röst, gongmeditationer och klangmassage. Jag tycker själv att det är roliga och sköna sätt att hitta till ett inre välmående och sin skaparglädje. Oavsett metod så tror jag att nyckeln till välmående är att lyssna till den inre rösten för att finna vår kreativa kraft, harmoni och livsglädje.

Med värme
Carina Mare

Carina har haft tre utställningar sedan hon började måla Vedic Art 2014. Tavlan hon pekar på blev skivomslag för den EP hon släppte med egenskriven musik 2017. Vedic Art var ett frigörande steg på vägen till tron på den egna förmågan att skapa musik.