Här hittar du evenemang inom:

Soundhealing – Gongavslappningar, klangmassage och röstworkshops
Intuitivt måleri – Kurshelger i Vedic Art© och workshops i intuitivt måleri
Temaworkshops – Teman som “Ditt personliga visionboard” “Din självläkning”
Retreat – Helgretreater som t.ex. ” Din inre röst”, “Din längtan”
Online – Många kurser och workshops finns som online alternativ.

Soundhealing

Våra kroppar är mycket mottagliga för balanserande ljudterapi. Ljudens olika vibrationer skapar en underbar avslappning med djupt avstressande effekter och sköljer bort blockeringar och smärtor – fysiska och mentala såväl som känslomässiga. Behandlingsformerna jag använder har sitt ursprung i antikens Indien och Tibet och västerländsk forskning. Genom gongar, sjungande klangskålar, högfrekventa kristallskålar och min egen röst tar jag dig till välmående och harmoni. Här kan du bla uppleva Gongavslappningar, Klangmassage och röstworkshops. Läs mer om Soundhealing här.

Intuitivt måleri

Kom och upplev våra underbara helgkurser i Vedic Art som är ett lustfyllt och fritt sätt att få kontakt med sin skaparkraft och kreativitet. Skapandet sker helt kravlöst och utifrån ditt eget inre. Du behöver alltså inga förkunskaper utan bara lust att måla och uttrycka dig.

Här erbjuds också kortare workshops i frigörande målning för dig som vill prova på eller bara göra något kul för dig själv eller tillsammans med några vänner. Alla kurser hålls i natursköna omgivningar vid havet. Läs mer om Intuitivt Måleri här.

Temaworkshops

Eftersom vi har en bredd av möjligheter så erbjuder vi kombinationsworkshops med olika spännande teman som tex vår längtan eller framtidsvision. Inåtgående klangmeditationer kompletteras fint med uttryck i form av kreativt måleri. 
Carina samarbetar också med ett flertal andra kursledare och skapar ständig härliga workshops som tex inkluderar yoga och rörelseglädje.

Online

Här kan du uppleva högkvalitativa gongavslappningar och kreativa workshops online på tex Facebook Live eller Zoom. Vi har professionell studioutrustning för bästa möjliga ljud och bild. Alla coachingtjänster finns också tillgänglig på de flesta digitala plattformar.

Kommande evenemang

Inget evenemang hittades!

Retreat

InnerVoice retreat

På InnerVoice härliga retreater får du uppleva kreativt flöde, gemenskap, stillhet och naturkraft, allt för att du ska kunna ta ett steg i din personliga utveckling eller helt enkel få egentid och ägna dig åt dig själv. Vi möts i en mindre grupp under en långhelg under senvåren eller tidig höst och är i natursköna omgivningar ute vid havet i Torslanda, antingen Villa Mare eller Sillviks sommarhem.