Målning: Petra Sterner

Vad är intuitivt måleri?

I det intuitiva måleriet utforskar du olika sätt att måla och kopplar ihop det med ditt inre och dig själv. Det kan vara abstrakt eller föreställande och du uttrycker det du har lust till i stunden och processen får vara i fokus. Då kan vi frigöra oss från tankar på rätt teknik och perfektion. I det intuitiva måleriet låter vi leklusten vara drivkraft. Vår kreativa kraft och skaparförmåga är ju en lustfylld födslorätt alla människor har och inget skall egentligen behöva stoppa oss från den glädjen. Kan du hålla en pensel så kan du måla!

Vedic Art – kurser

Curt Källmans metod Vedic Art är ett lustfyllt sätt att få kontakt med sin skaparkraft och kreativitet. Du målar oftast med akrylfärger och skapandet sker helt kravlöst och utifrån ditt eget inre. Du får tillgång till 17 grundläggande skaparprinciper och dessa tillsammans med olika övningar väcker din kreativa förmåga. Du behöver inga förkunskaper för att gå en Vedic Art kurs utan bara ha lust att måla och uttrycka dig. InnerVoice erbjuder målarhelger i Vedic Art året runt i natursköna Torslanda precis vid havet utanför Göteborg.

Kreativa workshops

Här erbjuds du nya spännande workshops som får igång din kreativitet och personliga utveckling på olika sätt. I en workshop med frigörande måleri får du chansen att väcka din kreativitet och målarglädje med akrylmåleri. Du lotsas fram med enkla övningar för att få kontakt med din skaparlust och kommer igång på ett kravlöst sätt. I våra spännande temaworkshops som tex. “Din Längtan” kombinerar vi inåtgående klangmeditationer med reflektion och kreativt måleri. Här samarbetar Carina också andra kursledare.

Målningsretreat

Några gånger under somrarna kan du komma på målningsretreater till Villa Mare eller Sillviks sommarhem utanför Göteborg. Då njuter vi av hav och natur och måleri. Det brukar bli en härligt gemenskap och måleriet tar fart när man får mer sammanhängande tid. Carina bjuder in externa lärare eller håller retreaterna själv.