Privata grupper

Ateljén och gong studion i Villa Mare är öppen för bokning av privata kompis- eller familjegrupper. Jag skapar en kreativ workshop med kompisgänget eller nätverket helt utifrån era önskemål. Vi har också möjlighet att använda havet och den sköna naturen med Sillviks naturresevat för utomhusaktiviteter.

Ni målar tex med akrylfärger och kommer loss genom några frigörande gemensamma övningar. Sedan målar ni själva och får guidning utifrån var och ens förutsättningar. Ingen tidigare erfarenhet av måleri behövs. Det brukar bli en härlig gemenskap och många skratt när man delar sin skaparglädje. 

Väljer du att boka en gongavslappning får ni en skön kväll för kropp och själ. Ett sätt att varva ner tillsammans, njuta av vackra ljud och stillhet. Gongen skapar harmoni och stärker immunförsvaret. Bra för att släppa spänningar och stress. Det är också en vacker upplevelse som vi brukar avsluta med te, frukt och rawfoodbollar.

Jag erbjuder också röstworkshops där ni tillsammans får använda era röster genom att tona (ljuda), sjunga och göra enkla rörelseövningar. Ni får igång energierna i era kroppar och er andning frigörs på ett roligt och lekfullt sätt. Det är underbart att få låta och sjunga ihop tillsammans med vänner!

Kanske du vill fira en jubilar genom att ordna en rolig heldag? Då sätter jag ihop en skräddarsytt upplägg för er, där allting ingår, tex workshops, naturvandring, havsbad, och mat/fika. 

Gör en förfrågan via kontaktformuläret här:

Möjligheter för företag

Carinas bakgrund som chef och HR ihop med hennes kompetens inom kreativa uttrycksformer, blir en oslagbar kombination i de gruppaktiviteter som InnerVoice erbjuder. Tjänsterna riktar sig till medarbetare, team och ledningsgrupper inom privata företag och offentlig verksamhet.

Med kreativa djupgående verktyg och workshops kan du

– höja kreativiteten
– minska stress
– förbättra samarbete

Här finns många möjligheter till skräddarsydda och utvecklande aktiviteter som tex:

– frigörande kreativa övningar som tex måleri, röstövningar och sång.
– avslappning och mindfulness med klangmeditationer
– guidade reflektionsövningar
– gruppfacilitering och individcoaching

Bokar du för en “teambuilding” får ni ett annorlunda och kreativt inslag i en konferens tex. Eller så har ni specifika behov av utveckling som du vill adressera på nya kreativa sätt för att komma loss.

Läs mer om Carinas bakgrund här:

Gör en förfrågan via kontakformuläret här: