Vad är Soundhealing?

Enligt fysiska lagar så vibrerar allt i universum med olika frekvenser och så även vi människor. Soundhealing är baserat på att ljudvibrationer kan återställa vår naturliga vibration när den kommit ut balans. På så sätt kan vi skapa harmoni och välbefinnande igen. Det improviserade ljudlandskapet kommer från olika instrument som tex tibetanska klangskålar, gongar, kristallskålar och trummor.  Ljudet är välgörande på alla nivåer av vår existens, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Gongmeditation

Gongens välgörande vibrationer och klanger tar dig till djup avslappning och återhämtning och du får möjlighet att släppa spänningar. Många säger att de inte kan komma ihåg när de var så avslappnade sist. Ljuden berör både kropp och sinne på ett underbart sätt och du behöver bara ligga ner och ta emot. Gongens vibrationer sköljer genom dig, tankeverksamheten går ner på lågvarv och du vaknar upp med förnyad energi.

Klangmassage

Klangmassage är en vacker och njutningsfull upplevelse som ger en skön djupavslappning. De handgjorda skålarna placeras på kroppen och när de slås an så skapas harmoniska ljud i olika frekvenser. Du hamnar l ett meditativt tillstånd där du kan släppa spänningar och blockeringar. I detta tillstånd reparerar vi oss som allra bäst och en djupgående återhämtning sker. Metoden är utvecklad och patenterad av den tyske ingenjören Peter Hess och används över hela världen. Marie Bergman är en förebild inom Klangmassagen i Sverige. Här kan du se hennes inspirerande film.

Rösttoning

Det finns en stor kraft och vitalitet i röstens vibrationer som kan stärka våra inre livssystem, väcka vår medvetenhet och dessutom skapa balans inom oss. Toning är ett sätt att låta med sin röst utan krav på att sjunga en bestämd melodi.  Att låta och humma med sin röst är ett helt underbart sätt att uttrycka sig och görs på ett lekfullt och roligt sätt utan krav på prestation.