NYÅRSYOGA & GONGMEDITATION

Länk till facebook evennemang: https://www.facebook.com/events/704408896863666

Välkommen till en varm och ljus workshop den 30 jan kl. 9.30-12 med yoga och Gong som leds av yogalärare Karin Cushing och gongspelare Carina Mare. Du behöver inga förkunskaper för att delta i detta evenemang men kom gärna med ett öppet sinne. Vi har såklart ett coronasäkrat upplägg.
🧘 🧘
Vi börjar med ett lugnt pass med Global yinyoga som är en meditativ form av yoga där du stannar i varje position i ca 5 min för att släppa på bindvävnaden, fascian, i kroppen. Vi blandar med lite mer dynamisk Globalyoga med tekniker från både öst och väst i ett skönt flöde. Efter yogaklassen blir det en härligt helande gongmeditation där ljudvågorna läker och fyller både kropp och själ. Du får uppleva klanger och vackra vibrationer från gong, tibetanska klangskålar, kristallskålar och rösttoning vilket tar dig till en djup och stilla plats inom dig själv.
Vi kursledare (Karin o Carina) har ett gemensamt intresse för hur yoga och gong kan bidra till välmående och personlig utveckling. Vi vill inspirera dig till att bli ditt bästa jag utan prestation. I denna denna workshop skapar vi en skön medveten närvaro där vi letar upp vårt inre ljus för att fylla 2021 med det.
Förutom att du förhoppningsvis får en skön stund, så bjuder vi på rawfoodbollar efteråt och du får med dig en goodiebag hem.

TID OCH PLATS
Söndag 30 januari kl. 9.30 – 12 i Kulturhuset Vingen, sal Viggen, plan 1, nära biografen.

CORONAHANTERING
Eventet kommer att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och därför har begränsat antal deltagare i rymlig och luftig lokal. (minst 2 m mellan mattorna).

ANMÄLAN
Investering: 495 kr
Du anmäler dig genom att maila till your@innervoice.se men din plats är garanterad först när du betalat genom att swisha Karin Cushing på 0704-888005.

TA MED
Ta med egen yogamatta (finns att låna om du inte har) och en filt, kanske kudde och yogablock om du har. Vattenflaska.

AVBOKNINGSREGLER
Skulle du bli sjuk och behöva avboka så önskar vi först att du försöker överlåta biljetten till någon annan. Går inte det så får du halva avgiften tillbaka.
🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️ 🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️ 🧘 🧘‍♂️
I denna workshop samarbetar jag med yogalärare KARIN CUSHING.
Karin har praktiserat yoga i över 15 år och har utbildat sig både inom Friskis och Svettis och Globalyoga. Yogan har hjälp henne igenom livets svåra stunder och fått både hennes kropp och sinne att må bra. Därför vill hon dela med mig av yogans kraft till andra.
http://www.globalyoga.se/hem/

Datum

30 jan 2021
Expired!

Tid

09:30 - 12:00

Platser

Kulturhuset Vingen
Amhultsvägen 7, Torslanda

Inga svar