INSTÄLLT – Nyårstoning & Gong för hopp och ljus – trots allt

Välkommen att vara med och tona och gonga in det nya året med Sofia Ekberg och Carina Mare. Ingen förkunskap behövs – kom som du är, med din röst och ditt sinne!
Fia guidar oss att göra ljud tillsammans och ”tona” helt utan prestation. Vi låter våra röster ljuda och vibrera för att skapa gemensamhet och kontakt mitt i den mörkaste tiden. För hopp och ljus – trots allt. Det blir också några dikter och sånger.
Efter toningen blir det fika, och därefter tar Carina dig på en unik ljudresa med tema “hopp och ljus”. Du ligger bekvämt på en yogamatta eller madrass och tar emot ljudet från gongar, tibetanska klangskålar, kristallskålar och Carinas röst. Vibrationerna tar dig till en djup avslappning som är välgörande för både kropp, sinne och själ. Du får möjlighet att sätta din personliga intention för 2022 in i meditationen.
PROGRAM
kl. 13-14.30 Nyårstoning
kl. 14.30-15 Fika
kl. 15.30-17 Ljudresa/Gong
ANMÄLAN: Betala på förhand till Swish 123 693 653 SAMT boka på https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910 alternativ maila: fiaekberg@gmail.com.
NÄR: Torsdagen 30 dec kl. 13-16.30
PLATS: Maj12:an, Varholmsgatan 12
KOSTNAD: 400 kr (fika ingår)
MEDTAG: Mjuk yogamatta & varm filt
Det är möjligt att boka bara ena delen i workshopen för 250 kr (fika ingår). Skriv kommentar i din bokning.
AVBOKNINGSVILLKOR:
Om du blir sjuk/förkyld så skall du avboka och får då avgiften tillbaka. I övrigt är anmälan bindande.
Väl mött i vintern!
*****************************************
SOFIA EKBERG har mångårig erfarenhet som kursledare inom våga sjung, låtskriveri, scenisk gestaltning, kreativ skrivning, röst och mod. Hon är utbildad i ljudterapi/ healing (SoulVoice International) och driver till vardags singer/songwriterlinjen på Löftadalens folkhögskola. Sofia skriver egen musik, är aktuell med nya plattan Bangatan som släpptes 2021.
www.sofiaekberg.com
CARINA MARE leder kreativa workshops och kurser inom frigörande måleri och röst samt ger gongmeditationer och klangbehandlingar. Hon är diplomerad coach inom psykosyntes och har sin yrkesbakgrund inom personalutveckling. Carina sjunger i rockband och vokalgrupper och skriver egen musik.
www.innervoice.se
****************************************
Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer i utförandet. Vi har begränsat antal deltagare till 25 personer i lokalen som är 130 m2. Toning och gong sker på bestämd plats sittande resp. liggande med 1.5 m avstånd. Du ska inte komma om du har minsta förkylningssymptom.

Datum

30 dec 2021
Expired!

Tid

13:00 - 16:30

Platser

Maj12:an
Varholmsgatan 12, Göteborg
Kategori

Inga svar