Vedic Art vid havet – helgkurs

VÄLKOMMEN PÅ MÅLARHELG I VACKRA VILLA MARE
Kursen passar både nybörjare och erfarna och upplägget är sådant att var och en kommer igång med sitt måleri utifrån var man befinner sig just nu. Den natursköna miljön precis vid havet ger en retreatkänsla och du får njuta av egentid i gemenskap med andra i en mysig liten grupp.
Vi utgår från Curt Källmans metod Vedic Art som är ett lustfyllt och fritt sätt att få kontakt med din skaparkraft och kreativitet. Du målar i akryl och skapandet sker helt kravlöst och utifrån ditt eget inre. Du behöver alltså inga förkunskaper utan bara lust att måla och uttrycka dig.
Vedic Art har 17 principer som väcker din skapandeförmåga och denna helg går vi igenom en del av dessa inkl. tillhörande övningar. Du får individuellt anpassade miniföredrag och handledning utifrån dina förkunskaper. Under kursen har du chansen att släppa prestationskrav och plocka fram ditt inre lekfulla jag som hjälper dig att uppleva flow. Du kan läsa mer om Vedic Art här: https://www.vedicart.com/sv/ursprunget
Denna helg är öppen för både nybörjare i Vedic Art (grundkursen) och för dig som vill gå fortsättningskursen. Du behöver tre kurshelger för att få med dig alla 17 principerna i grundkursen och två kurshelger för fortsättningskursen. Det går absolut fint att komma enstaka helg för att komma igång med ditt måleri och du kan variera med andra kursarrangörer, basen i kursen är densamma.
TID
4-5 maj
Lör kl. 10-17.30, sön kl. 9.30-17.00
PRIS:
Kurs inkl. mat: 2400 kr.
Inkluderar frukt, morgon- och eftermiddagsfika med hembakat och lunch (soppa)/bröd båda dagarna. Allt hemlagat och vegetariskt.
Kursavgift exkl. lunch/fikor: 2200 kr (du tar med dig egen mat)
PLATS:
Villa Mare, Sandenvägen 70, Torslanda
Kurslokalen är ljus och varm och du har full tillgång till vår stora trädgård samt de natursköna omgivningarna med hav, strandängar, berg och skog med möjlighet till härliga promenader.
MATERIAL
Du tar med eget målarmaterial eller använder vårt målarbord med akrylfärger/penslar och massor av roligt material för 100 kr/dag. Målarduk och akrylpapper finns att köpa till bra priser. Det finns också gratispapper att måla på. Alla deltagare får tillgång till staffli eller så målar du vid ett bord om du hellre vill det.
ANMÄLAN
Bokning: http://innervoice.bokadirekt.se/
Frågor mailar du till: your@innervoice.se.
Carina Mare är lärare i Vedic Art © sedan 2016. Hon har utbildat sig på Öland av Johannes Källman och på Livsträdgården i Österlen av Susanna Odén. Hon är också psykosyntescoach och mindfulnessinstruktör och driver företaget InnerVoice som erbjuder kurser inom kreativitet och personlig utveckling.
Varmt välkommen till en härlig målarhelg önskar Carina ❤

När du anmält dig får du ett bekräftelsemail med praktisk information.
Behöver du boende så hör av dig för tips.

Datum

04 - 05 maj 2024
Expired!

Tid

10:00 - 17:00

Kostnad

2,400.00SEK

Platser

Villa Mare
Sandenvägen 70, Torslanda

Inga svar