Vedic Art retreat vid havet – fortsättningskurs

Varmt välkommen på fortsättningskurs i Vedic Art i Villa Mare i sommar. Gaila Sundlin håller kursen och den riktar sig till dig som har gått grundkursen sedan tidigare. Vi fördjupar oss i samtliga 17 principernas tillägg i fyra sammanhängande dagar och låter dem sjunka in och integreras i oss. Du får möjlighet att lyssna på föredrag om de olika principerna, bolla dina idéer och få individuell coaching av Gaila i måleriet. Utöver det kommer du arbeta mycket självständigt.
På dessa dagar lär du dig hur du kan fördjupa din inre kunskap och möta dig själv på ett djupare plan än tidigare. Ditt måleri utvecklat och ditt medvetande expanderar. Vi kan lova att detta blir en kurs där du kan släppa taget och vara fri i ditt måleri i en underbar och tillåtande miljö.
KOSTNAD
Kursavgiften är 2800 kr och då ingår kaffe, te och hembakt.
Lunch och middag tar du med dig eller äter på någon närliggande restaurang.
BOENDE:
Behöver du boende finns möjligheten för övernattning i Villa Mare för 300 kr natten, eller övernattning på Sillviks underbara sommarhem 600 m bort med vandrarhemsstandard (bokas i god tid!). Airbn eller Torslanda studios är också bra alternativ.
ANMÄLAN:
Du anmäler dig genom att maila till your@innervoice.se. Därefter får du betalningsinformation och annan praktisk information.
Vi behöver minst 6 deltagare för att göra denna kursen.
KURSLEDARE:
Gaila är mycket dedikerad Vedic Art och har utbildat elever i grund och fortsättnings- och lärarhandledning sedan 2008. Hon har rest runt i Sverige och delar av världen för att träffa eleverna och förmedla kunskapen IRL. Det började i Stockholm och fortsatte till bland annat Öland, Nya Zealand, Bali och Göteborg. Hon har också utvecklat en teckningskurs baserad på Vedic Art. Gaila är en härligt intuitiv och andlig person och en mycket duktig lärare. Alla kurser inom Vedic Art har hon gått för grundaren Curt Källman, vars intention hon bär med sig i själ och hjärta.
PLATS:
VILLA MARE ligger i Torslanda och är ett vackert hus där ateljén ligger omgärdad av en trädgård med träd och buskar speciellt utvalda och planterade av förgående generation. En fantastisk miljö med havet inpå knuten, där man kan njuta av salta bad, vackra promenader och magiska solnedgångar.
Carina Mare arrangerar, håller med kurslokal och fika samt är kursdeltagare denna gång. Har du frågor kontaktar du Carina på tel 0730-461464 eller Gaila på 0766-316252.
COVID-19
Det känns viktigt att poängtera att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för evenemanget och har stort fokus på att minimera risken för smittspridning av virus.
Upplägget på denna kurs är lämpligt för situationen. Vi har en samling på fm varje dag och då kommer vi att sitta ute med avstånd. Om det regnar är vi inne och möblerar så att vi kan sitta med avstånd. I övrigt sköter du dina tider själv, när du vill äta din lunch osv. Det går fint att måla ute om vädret tillåter.
I övrigt så kommer vi att:
– hålla extra rent i lokalerna, toaletter, desinficera ytor som handtag mm
– extra noggrann hygien när vi förbereder fika osv.
– Skulle vi bli bli sjuka så ställer vi självklart in.
– Vi håller fysisk distans till varandra (kompenserar gärna med extra mental och känslomässig närhet.
– Du skall inte komma på kursen om du känner dig sjuk eller krasslig (gäller minsta förkylningssymptom)
– Tvätta händerna innan du åker och direkt när du kommer. Även före och efter fika.
Har du funderingar eller frågor så tveka inte att höra av dig till Carina på 0730-461464.
Välkommen ❤️

Datum

08 - 11 jul 2021
Expired!

Tid

All Day

Platser

Villa Mare
Sandenvägen 70, Torslanda

Inga svar