Vedic Art för Föräldrar & Ungdomar

Detta är en introduktionskurs i Vedic Art med föräldrar och ungdomar för en härlig familjeupplevelse. En rolig heldag där ni får en gemensam målardag tillsammans. Kursen passar både nybörjare och dig som har målat tidigare och upplägget är individuellt anpassat så att var och en kommer igång med sitt måleri. Den vackra miljön precis vid havet ger en retreatkänsla och ni får njuta av att vara kreativa i gemenskap med andra i en mysig liten grupp.
Vi utgår från metoden Vedic Art som är ett intuitivt och kul sätt att frigöra sin kreativitet. På denna kurs målar vi med akrylfärger och atmosfären är väldigt tillåtande. Du få skapa utan krav och prestation och det räcker med att du har lust att uttrycka dig. En dag att vara lekfull och njuta av färger helt enkelt!
Vedic Art har 17 “skaparprinciper” och denna dag går vi igenom de fyra första av dessa samt gör några enkla övningar för att komma igång. Du får sedan måla fritt och får handledning utifrån dina egna behov. Har du gått Vedic Art tidigare kan du få principerna utifrån där du är.
Du kan läsa mer om Vedic Art här: https://www.vedicart.com/sv/ursprunget
TIDER:
Torsdag 4 april kl. 10.00 – 17.30
PRIS: 1500 kr/pers
* Inkluderar lunch, fika och frukt, hemlagat och vegetariskt.
* Färg och akrylpapper samt lån av målarverktyg ingår i priset.
PLATS:
Villa Mare, Sandenvägen 70, Torslanda
Kurslokalen är ljus och varm och du har tillgång till vår stora trädgård och fina omgivningarna med hav, strandängar, berg och skog.
ANMÄLAN
https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910 eller på mail your@innervoice.se.
När du anmält dig får du ett bekräftelsemail med praktisk information.
Varmt välkommen till en härlig målardag önskar Carina Mare
https://www.facebook.com/InnerVoiceArts/
**************************************
Carina Mare är lärare i Vedic Art © sedan 2016. Hon har utbildat sig på Öland av Johannes Källman och på Livsträdgården i Österlen av Susanna Odén. Hon är också psykosyntescoach och mindfulnessinstruktör och driver företaget InnerVoice som erbjuder kurser inom kreativitet och personlig utveckling.

Datum

04 apr 2024
Expired!

Tid

10:00 - 17:30

Kostnad

1,500.00SEK

Platser

Villa Mare
Sandenvägen 70, Torslanda

Inga svar