Skapa ditt 2022 – en kreativ onlineworkshop

Skapa och visualisera ditt 2022 på ett kreativt och roligt sätt! Ingen konstnärlig erfarenhet behövs och du kan använda material du har hemma.
Vi gör en guidad klangmeditation där du får kontakt med dina längtor och det som är viktigt för dig. Du uttrycker det på ditt personliga sätt genom att rita/skriva/måla/klippa/klistra dina drömmar och mål på ett stort pappersark. Du skapar på detta sätt ett sk. visionboard för ditt 2022.
Vi möts på ZOOM den 6 februari kl 09.30 – 13.00
KOSTNAD: 400 kr
Betalas till swish 1236936538 eller bg 851-8151.
ANMÄLAN: https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910 eller your@innervoice.se
När du gör ett visionboard så beskriver du dina drömmar och mål för 2021 med bilder och ord i ett kollage. Det är en klipp- och klistra workshop där hjärtat är med och vi jobbar med attraktionslagen för att ge den rätt energi.
Vi kommer att börja med en meditativ övning för att släppa taget om det vi inte vill ha med oss från 2021!
Därefter blir du guidad igenom klangmeditationen där du går inåt för att få fatt i din djupare längtan. Vi försöker ta oss förbi tankekonstruktioner, den inre kritikern och de yttre förväntningarna. Du antecknar vad du får upp.
Du får sedan arbeta själv någon timme (och kan koppla upp dig om du har frågor). Vi kommer att dela om våra processer efteråt och ge varandra uppmuntrande ord på vägen.
Ett vision board ser jag som ett hjälpmedel att sända ut sina önskningar till universum och få dem att bli verklighet. Det är också ett sätt att bli tydlig för sig själv och komma ihåg sina mål och visioner. Ett vision board kan innehålla områden som hälsa, arbete, fritid, relationer, familjeliv, psykisk och fysisk hälsa, kreativitet, harmoni, kärlek och glädje. Vi kommer att hitta ditt sätt att lägga upp det på, du får flera förslag.
Material att förbereda:
* Ett större pappersark/board, gärna A2. Du kan tejpa ihop mindre ark om du vill. * Massor av tidningar med bilder om du vill ha det. Du kan också printa bilder från nätet.
* Färgpennor, kritor eller annan färg du gillar att arbeta med. Du tar vad du har. Vanliga blyerts- och bläckpennor går också bra.
Limstift och sax är bra om du vill klippa och klistra färdiga bilder.
Vi möts i ett gemensamt videomöte med Zoom och jag mailar instruktion innan workshopen.
Välkommen på en spännande workshop!
Carina
***********************************
Carina Mare är psykosyntescoach, Vedic Art lärare och soundhealer. Med kreativa kurser och personlig utveckling vill hon stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och meningsfullhet.

Datum

06 feb 2022
Expired!

Tid

09:30 - 13:00

Kostnad

400.00SEK

Platser

Online

Inga svar