Måla intuitivt till guidad klangresa – hemma hos dig

Denna kväll ses vi online för att måla intuitivt till en guidad klangresa. Inga förkunskaper behövs.
Du målar och följer de impulser du får när du lyssnar på vackra klanger från klangskålarna. Din målning blir vad den blir och som en spännande resa att följa.
Allt får vara lite spontant och Carina guidar för att släppa kontroll och prestation. Vi kommer istället till en plats inom oss själva där vi låter oss njuta av det kreativa flödet.
ANMÄLAN: your@innervoice.se eller på FB-evenemanget https://fb.me/e/1rBKPCcpM
KOSTNAD: 150 kr
Swishas till 123 693 653 8 innan träffen
Zoomlänk: mailas efter anmälan
Du förbereder dig genom att ha framme något att måla på och måla med. Tex akrylfärger, penslar och en canvas (uppspänd duk) alternativt tjockare papper, tex baksidan av tapet. Du kan också ha oljefärg, akvarell, kritor, färgpennor eller något annat. Ta det du trivs med! Se också till att ha ett par hörlurar. Efteråt delar vi vår upplevelse med varandra. Detta är en interaktiv workshop.
CARINA MARE är bla. klangmassör, gongspelare och lärare i Vedic Art. Med kreativa uttrycksformer vill hon stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och harmoni. Hennes metodik bygger på en helhetssyn av människan, där kropp, tanke och själ inkluderas och en tro på människans obegränsade potential.

Datum

01 jun 2021
Expired!

Tid

16:00 - 17:30

Platser

Online

Inga svar