Gå två på Klangmassage/Taktil massage för 750 kr

Nu finns en unik möjlighet att boka en dubbel-massage med en vän eller varför inte din mamma (snart mors dag) eller dotter. Vi har tider från kl 13 -19.30.
Först får ni en liten introduktion därefter väljer ni vem som ska ha Klang- eller taktil massage. Massagen ges samtidigt men i var sitt rum. Efteråt bjuds ni på en kopp te och har möjlighet att sitta i lugn och ro för en liten pratstund med varandra.
När du bokar två samtidigt får ni varsin 40 minutersbehandling för totalt 750 kr, alltså 375 kr var.
Carina Mare
KLANGMASSAGEN är en friskvårdsmetod för ditt välmående som hjälper din kropp och sinne att slappna av. Behandlingen görs medan du vilar fullt påklädd på en massagebrits och mottar balanserande och vackra ljudvibrationer från klangskålar som är placerade på olika områden av kroppen.
Klangmassagen kan hjälpa dig mot tex. låg energi, sömnproblem, huvudvärk, fysiska och emotionella spänningar och smärttillstånd. Dom flesta av oss lever i stressdominans och behöver aktivera lugn-och-ro-systemet i oss (parasympatiska) vilket sker under en klangmassage.
Karen Marie Slunge Buus
TAKTIL MASSAGE är mjuk omslutande beröring med varsamma strykningar över huden.
Effekter av massagen:
Aktiverar det lugnande nervsystemet
Ökar Oxytocin
Ger avslappning, avkoppling och avspänning
Lindrar smärta
Förbättrar sömnen
Förbättrar kroppsuppfattningen
Förbättrar mag-tarm-funktionen
Minskar stress, oro och ångest
Ökar energin
Taktil massage ges enligt metoden Taktipro.
Välkommen att boka dig här: https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910
Frågor: Carina Mare, your@innervoice.se, 0730-461464
CARINA MARE är bla. klangmassör, gongspelare och psykosyntescoach. Med kreativa uttrycksformer vill hon stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och harmoni. Hennes metodik bygger på en helhetssyn av människan, där kropp, tanke och själ inkluderas och en tro på människans obegränsade potential.
KAREN MARIE SLUNGE BUUS är leg Sjuksköterska med många års erfarenhet av att jobba med smärtvård och Taktipro-massör som brinner för den taktila massagen. Hon har mångårig erfarenhet av att leda dans- och rörelseträningen Nia. Diplomerad Friskvårdsguide och NADA- akupunktör. Syftet med hennes behandlingar och friskvårdspromenader i naturen är att skapa välmående och välbehag i både kropp och sinne.

Datum

26 maj 2021
Expired!

Tid

13:00 - 19:30

Platser

Moveri
Järntorgsgatan 12-14, vån 5
Kategori

Inga svar