Djupavslappning med Klangskålar – Allas Veranda

DJUPAVSLAPPNING MED KLANGSKÅLAR
Välkommen på djupavslappning med Carina Mare. Vi är en liten grupp på 7 deltagare i en nyöppnad yogastudio på “Allas Veranda” i Torslanda. Du ligger ner bekvämt på en yogamatta, med kudde och filt och tar emot ett vackert ljudlandskap. Klangskålarnas effekt är magisk och måste upplevas!
Carina spelar intuitivt och använder sin musikaliska och förmåga i sitt spel. Du behöver bara ta emot och låta dig svepas med i tonerna och klangerna från tibetanska klangskålar, kristallskålar, rösttoning och kalimba.
Samtidigt som du njuter av klangerna så släpper dina spänningar på djupet och du landar in i ett inre lugn. Detta är mindfulness på sin högsta nivå och upplevelsen är välgörande för både kropp, sinne och själ.
Tid: 9 juni, kl. 19-20.15:
Kostnad: 150 kr, Swishas vid anmälan till 123 693 653 8. Anmälan är bindande.
Vi har begränsat antal deltagare för att kunna ha avstånd mellan mattorna. Yogamattor och filtar finns på plats eller så tar du med eget.
Innan klangavslappning passar det perfekt att gå på Belindas yinyoga kl 17.30-18.30 som du bokar på www.annasveranda.se.
Varmt välkommen önskar Carina
**********************************
CARINA MARE driver företaget InnerVoice är gongspelare, klangmassör, röstcoach, livscoach och Vedic Art lärare. Med kreativa uttrycksformer vill hon stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och harmoni.
Länkar till sociala media och hemsida:
https://linktr.ee/Innervoice.se

Datum

09 jun 2021
Expired!

Tid

19:00 - 20:15

Platser

Allas Veranda
Hangarvägen 1, Torslanda
Kategori

Inga svar