DIN INRE RÖST – retreat med stillhet, kreativitet och naturkraft

Välkommen till en själfull helg vid havet i välbefinnandets tecken! Vi träffas i när sensommaren är som vackrast för att skapa en oas där vi kan reflektera över livet och samla energi. Det blir tid att gå inåt och lyssna på din inre röst och utrycka den kreativt. Vad vill du? Vad behöver du? Vi skapar en helg i medveten närvaro med både stillhet och kreativitet, där du får använda alla dina sinnen och vara i gemenskap med andra. Det är när du saktar ner som du kan få kontakt med din kreativa gnista.
Du landar in på fredag eftermiddag och vi lär känna varandra i de underbara energierna som platsen har. Sedan startar vi upp processen med några inledande workshops.Med vägledda meditationer, workshops, och naturupplevelser kommer vi i kontakt med oss själva på ett lustfyllt och lekfullt sätt!
Vi berättar våra historier i cirkeln, Carina tar fram trumman och vi sjunger och släpper taget om gammalt och bjuder in nytt. Genomgående kommer vi att använda naturen och den magiskt vackra miljön i våra aktiviteter. Marie och Carina leder dig på ett inkännande och kärleksfullt sätt genom denna retreat.
Programmet kommer bla att innehålla:
– Vägledda meditationer
– Gong och klangbad, toning och sång
– Intuitiv målning på olika teman
– Mindfulnessövningar, skogsbad och guidade promenader i naturen
– Egentid för reflektion, tystnad och vila
Bra att veta – ingen av aktiviteterna under helgen kräver förkunskaper☺.
VI FÖLJER SJÄLVKLART FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS RIKTLINJER
utifrån hur det ser ut i maj.
MAT OCH BOENDE
Mat och fika ingår i helgen, vegetarisk och hemlagad.
Vi bor enkelt men bekvämt i stugor vid Sillviks strand och naturreservat och har tillgång till egen brygga och badstrand. Mellan aktiviteterna är det en idealisk plats för avkoppling bara genom att vandra längs klipporna eller genom skogens sköna grönska.
NÄR
Fredag den 17 sept kl.15 – Söndag den 19 sept kl.16
PLATS
Sillviks sommarhem i Torslanda utanför Göteborg
KURSAVGIFT
Kursavgift: 2900 kr/pers (inkl. kurs, mat, material mm)
Anmälningsavgift 700 kr som drav av vid slutbetalning.
LOGI (totalt för 2 nätter):
900kr/person delad stuga 2 personer
600kr/person delad stuga 3-4 personer.
Enstaka möjlighet till egen stuga finns: 1800 kr/pers
Gemensamt logement/madrass: 200 kr/person
Möjlighet till delbetalning finns.
ANMÄLAN
Anmäl dig så snart du kan, vi har redan ett antal förbokningar.
Anmäl dig till mail: your@innervoice.se
Praktisk information kring betalning mm. skickas ut när vi mottagit din anmälan.
AVBOKNINGSVILLKOR
* Om du blir sjuk (tex får förkylningsliknande symptom) skall du avboka och du får då kursavgiften tillbaka (exkl. anmälningsavgiften på 700 kr) fram till dagen innan kursen startar (läkarintyg behövs ej).
* Avgiften för boendet får du tillbaka vid avbokning som sker före 7 maj (pga att vi inte kan avboka boendet efter det) såvida du inte överlämnar platsen till någon annan.
* Vi förbehåller oss att ställa in kursen om vi blir färre än åtta stycken eller själva blir sjuka och och då får alla kursavgiften tillbaka.
FRÅGOR
Har du frågor eller vill veta mer om programmet är du välkommen att kontakta kursledare:
Carina Mare på 0730-461 464 eller your@innervoice.se
Marie Nilsson Berglund på 0709-65 15 62 eller marie@deninretradgarden.se
SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE
“Jag vill tacka er för en sån fantastisk kurs som gjorde att jag kunde möta mitt djupa inre och få lugn och ro”
“Jag känner mig LUGN och TRYGG i mig själv 💞 TACK för alla givande övningar, för mötena, skratten, kramarna och ljuden som fick vibrera i våra chakran 🙏
“Tack för en magisk helg🙏❤️så fylld av intryck och insikter. Är så tacksam jag valde komma. Det är en helg jag kommer leva länge på.”
” Denna helg alltså! Kan inte med ord beskriva denna upplevelse. Jag har skrivit, målat, ljudat, mediterat och träffat underbara kvinnor varav några satte spår i mig❤️ Så tacksam! Detta måste ni testa på!”
KURSLEDARE
Carina och Marie möts i den gemensamma glädjen av att se människor utvecklas och samtala om de existensiella frågorna.

Marie är medial coach, hypnosterapeut och kursledare inom personlig och andlig utveckling. Med “Den inre Trädgården” har hon ett stort kursutbud med verksamhet i Vallda och på “Union of Hearts” i Onsala. Maries tidigare chefserfarenhet från industrin och i roller som HR, har fått henne att värdesätta ett ledarskap med mycket hjärta.
https://www.deninretradgarden.se/

https://www.facebook.com/deninretradgarden/

Carina är psykosyntescoach, Vedic Art lärare och håller kreativa kurser för personlig utveckling. Hon är utbildad i metoden ”The Naked Voice” för andlig utveckling via rösten. Carina musicerar och sjunger och älskar att sprida röstens och musikens välgörande effekter. Hon vill stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och meningsfullhet. Detta är tredje gången Carina arrangerar en retreat på Sillviks sommarhem.
https://www.facebook.com/InnerVoiceArts/
https://www.facebook.com/carinamare.music/

Datum

17 - 19 sep 2021
Expired!

Tid

All Day

Platser

Sillvik IOGT NTO:s sommarhem
Sandenvägen 116, Torslanda
Kategori

Inga svar