SOUNDHEALING JOURNEYS ONLINE med gong, trumma, klangskålar, harmonium och rösttoning

VÄLKOMMEN TILL FYRA SOUNDHEALING JOURNEYS MED CARINA MARE.

Varannan söndag kl 19 – 20.15 får du uppleva unika ljudresor online med tema som inre balans, kreativitet, personlig kraft och medkänsla. Carina använder en bredd av instrument för att skapa ett ljudlandskap som du kan bada i och njuta av samtidigt som du lyssnar till hennes personliga guidning.

Med bra studioutrustning, mikrofoner och ljudtekniker så blir det bra ljud i sändningarna för bästa möjliga upplevelse.

Carina spelar intuitivt och använder sin musikaliska och kreativa förmåga i sitt spel. Du tar emot och låter dig svepas med i tonerna, frekvenserna och klangerna från gongen, tibetanska klangskålar, kristallskålar, trumman, rösttoningen, harmoniet, rainstick, oceandrum, kalimba mfl. instrument.

Du blir guidad genom en inre resa där din kropp och ditt energisystem, dina celler och ditt inre påverkas. Ljudupplevelsen tar dig till en djupavslappning och ett meditativt tillstånd som är välgörande för både kropp, sinne och själ. Du får med dig en egen intention in i meditationen som landar in i de olika temana:

28 feb Inre harmoni och balans
14 mars Öka kreativitet och intuition
28 mars Stärk din personliga kraft
11 april Ljus och medkänsla i tillvaron

ANMÄLAN OCH INVESTERING
Anmäl dig via boka direkt på länken https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910 alternativt maila till your@innervoice.se.

Kostnad alla fyra tillfällen: 495 kr
Enstaka tillfälle: 170 kr

Swisha till 123 693 6538 eller betala till bg 851-8151. Skriv “Soundjourney” i meddelandet.

När du anmält dig och betalat får du länk och instruktioner till den privata facebookgruppen där sändningarna sker.

FÖRBERED:
Du använder din mobil eller dator och ett par hörlurar av så bra kvalitet som möjligt (eller bra högtalare) och bäddar ner dig bekvämt hemma tex. på en madrass, soffa eller din säng. En filt och liten kudde är skönt att ha.

CARINA MARE är ljudterapeut, klangmassör, psykosyntescoach och Vedic Art lärare. Med kreativa uttrycksformer vill hon stärka människors inre lyssnande och skaparkraft för mer livsglädje och harmoni.

Varmt välkommen
Carina
www.facebook.com/InnerVoiceArts

Bokning: http://innervoice.bokadirekt.se/

Datum

11 apr 2021
Expired!

Tid

19:00 - 20:15

Platser

Online

Inga svar