Sound & Silence – en resa i toner och tystnad

Länk till facebook:
Välkommen till en magisk och avkopplande förmiddag för kropp och själ! Detta är ett samarbete mellan Gaila Sundlin, Theodor Lundgren och Carina Mare som skapar härliga vibrationer i det gemensamma intresset för musik, ljud och tystnad med dess läkande förmåga. Du kommer uppleva en resa i ljud och musik in till din inre tystnad där vibrationerna berör kroppens olika nivåer av medvetande och är verksam ända in på cellnivå.
Vi kommer att börja med en ljusceremoni där du kan sätta en personlig intention för din inre resa. Du tas vidare inåt i en guidad meditation i regnbågens färger genom dina chakran och därefter börjar den intuitiva ljud- och musikmeditationen. Ljudbadet tas emot bekvämt liggande på en yogamatta eller madrass på golvet och för den som behöver går det fint att sitta.
Du omsluts av välgörande ljud ifrån instrument som djupa trummor, den handsnidade didgeridoon, vackra gitarrklanger, flöjtspel, den transformerande gongen och klang- och kristallskålars harmonier. Med levande och intuitiva toner från rösten på toppen av denna klangbädd blir upplevelsen vacker och ursprunglig och når djupt in i dig.

TID: Söndagen den 14 mars kl.10.00 – 12.30

PLATS: Maj12:an, Varholmsgatan 12

KOSTNAD: 490 kr/pers

ANMÄLAN: Görs till your@innervoice.se. Du får sedan mailbekräftelse med information om betalning mm.

MEDTAG: En mjuk yogamatta och en filt. och ev. en liten kudde. Det går bra att ha vanliga kläder, vill du ha mjuka rörliga kläder kan det vara skönt.

KONTAKT: Gaila Sundlin på sms 076-6316252 eller info@gaila.se
Theodor Lindgren på 072-5365595 eller theodor.lindgren55@gmail.com
Carina Mare på 0730-461464 eller your@innervoice.se

COVID-19 hantering
Vi har ett begränsat antal deltagare i stor lokal för att kunna hålla avstånd och följa folkhälsomyndighetens restriktioner. Du skall inte komma vid förkylningssymptom.

VÄGBESKRIVNING:
Karta: https://goo.gl/maps/AgVo87eLQfJXzQdBA
Kollektivt: Spårvagnshållplats: Sandarna alternativt spårvagn/buss till Kungsten.
Bil: Det finns parkering på Varholmsgatan och smågatorna runt omkring.

I denna workshop samarbetar jag med underbara Gaila och Theodor:
THEODOR är soundhealer och instrumentmakare och älskar att skapa i alla dess former. Han har utvecklat sin ljudkonst sedan 20 år och spelar på egenbyggda instrument som trummor, flöjt, didgeridoo och gong. Hans verksamhet riktar sig främst till privata grupper, äldrevård och barn med särskilda behov med inriktning på rehab och självläkning.
www.theodor-lindgren.webnode.se
GAILA är konstnär, författare och coach. De senaste tio åren har hon målat, undervisat elever och lärare i Vedic Art och skrivit böcker med inriktning på kreativ kraft till förändring Hon har tidigare varit verksam inom mental träning, meditation, personlig utveckling, stresshantering och alternativ hälsa.
www.gaila.se

Datum

14 mar 2021
Expired!

Tid

10:00 - 12:30

Platser

Maj12:an
Varholmsgatan 12, Göteborg

Inga svar