Yinyoga och gongmeditation i Torslanda

Välkommen till en skön och avslappnande workshop med Yinyoga och gongmeditation som leds av Helena Lindberg och Carina Mare. Workshopen passar både nybörjare och erfarna.
TID OCH PLATS
Söndag14 april kl 17.30 – 20 i Torslanda Balettskola, Noleredsvägen 5, bakom Torslanda Torg.
VAD DU FÅR UPPLEVA
Vi börjar med yinyoga där du får njuta av positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger tid att även lugna sinnet. I yinyogan jobbar du med kroppens bindväv istället för musklerna. Efter yogaklassen blir det en härligt helande gongmeditation där ljudvågorna läker och fyller både kropp och själ. Du får uppleva klanger och vackra vibrationer från gong, tibetanska klangskålar, kristallskålar och rösttoning vilket tar dig till en djup och stilla plats inom dig själv. Förutom att du förhoppningsvis får en skön stund så bjuder vi på te och frukt efteråt.
ANMÄLAN
Investering: 395 kr
Du anmäler dig genom att maila till helena-lindberg@hotmail.se men din plats är garanterad först när du betalat genom att swisha Helena på 0707-400565
TA MED
Ta med yogamatta och en filt, (finns att låna några om du inte har) och gärna en liten kudde. Vattenflaska är också bra att ha.
AVBOKNINGSREGLER
Skulle du behöva avboka så återfås inte avgiften, men det går fint att överlåta platsen till någon annan.
HELENA LINDBERG
Helena har praktiserat yoga i över 22 år och har utbildat sig både inom yinyoga, Globalyoga och meditation. Yogan och meditationen har hjälp henne att stressa mindre, och fått både hennes kropp och sinne att må bra. Därför vill hon dela med sig av yogans kraft till andra.
https://www.facebook.com/…/Yoga-n%C3…/61554591958081/
CARINA MARE
Carina är kursledare och coach inom kreativitet och välmående och driver företaget InnerVoice. Hon älskar ljudets och röstens helande kraft, är soundyogalärare samt dipl. klangmassör. Hennes livsfilosofi bygger på en helhetssyn av människan, där kropp, tanke, känslor och själ inkluderas.
www.innervoice.se
https://www.facebook.com/InnerVoiceArts/
Har frågor mailar du mig på your@innervoice.se
Varmt välkommen
Carina Mare
Länkar till sociala media och hemsida:
https://linktr.ee/Innervoice.se

Datum

14 apr 2024

Tid

17:30 - 20:00

Kostnad

395.00SEK

Platser

Torslanda Balettskola
Noleredsvägen 5
Kategori

Inga svar