Klangmassage behandling

Välkommen att boka Carina Mare för Klangmassage ONSDAGAR på Moveri, Järntorgsgatan 12-14.
Behandlingen är en timme och du kan boka tider mellan kl 9 – 20.
(Det finns också tider på måndagar i Villa Mare, Torslanda)
Klangmassagen är en friskvårdsmetod för ditt välmående som hjälper din kropp och sinne att slappna av. Behandlingen görs medan du vilar fullt påklädd på en massagebrits och mottar balanserande och vackra ljudvibrationer från klangskålar som är placerade på olika områden av kroppen.
Klangmassagen kan hjälpa dig mot tex. låg energi, sömnproblem, huvudvärk, fysiska och emotionella spänningar och smärttillstånd. Dom flesta av oss lever i stressdominans och behöver aktivera lugn-och-ro-systemet i oss (parasympatiska) vilket sker under en klangmassage.
När skålarna varsamt slås an skapas en mjuk och helande vibration i vävnader, hud, kroppsvätska och ben. Sköna livsvibrationer strömmar som en inre massage genom kroppen, genom organ och celler ända in på molekylnivå så att spänningar och stress löses upp.
Du landar stilla efter klangmassagen och jag avslutar med rösttoning där de mjuka harmoniska övertonerna gör att behandlingen här går upp i en större enhet.
“Ljuden från klangskålarna frigör spänningar, aktiverar självläkande och frigör kreativa energier” – Peter Hess© skapare av Klangmassagen
Välkommen att boka dig här: https://www.bokadirekt.se/places/innervoice-25910
Frågor: Carina Mare, your@innervoice.se, 0730-461464

Datum

19 maj 2021
Expired!

Tid

09:00 - 20:00

Kostnad

695.00SEK

Platser

Moveri
Järntorgsgatan 12-14, vån 5
Kategori

Inga svar